K objednávce nad 800 Kč od nás dostanete Bylinný čaj pro dýchací soustavu zdarma. 

Vysněný přírodní přípravek pro váš dobrý spánek

spanek2

Možná se to týká i vás. Špatné usínání, krátká doba spánku, neustálé probouzení se, to vše jsou potíže dnešní doby. Jestliže je to i váš problém, už se nemusíte trápit.

Už naši předci věděli, jak je kvalitní spánek důležitý. Spali v noci, protože za tmy se nedala lovit zvěř ani pracovat na poli. V současné době se nám to trochu pomíchalo – pracujeme do noci a ve dne se cítíme bez energie, nevýkonní, rozladění, máme sklon být naštvaní na okolí nebo jsme naopak v depresi.

Pokud měl v minulosti někdo přeci jen problém se spánkem, stačilo sáhnout do přírody pro ty pravé bylinky. Přírodní lékárnička naštěstí nabízí řešení i dnes.

bylinky

Dobrý spánek je základ

Ve skutečnosti potřebujeme spánek proto, abychom vůbec přežili. Je pro nás stejně důležitý jako jídlo a voda a matka příroda moc dobře ví, proč spánkem trávíme celou třetinu života.

Tělo potřebuje dostatek času pro svou regeneraci. Spánek umožňuje buňkám, aby se opravily a mohly dále růst. To je spojeno s obnovou svalové tkáně, syntézou důležitých bílkovin a hormonů, a také s růstem tkání. Během spánku navíc tělo šetří energii, aby ji mohlo použít během denních hodin, kdy je potřeba pracovat a starat se o obživu.

Nemůžete dosáhnout optimálního zdraví, pokud se nepostaráte o svůj spánek. Dospělý člověk potřebuje každou noc 7 až 9 hodin spánku. Pokud spíte méně, máte problémy s usínáním nebo se v noci často budíte, můžete zajít za svým lékařem, který vám napíše léky na spaní. Nebo můžete využít naše jedinečné řešení z přírody, které se o váš spánek postará na 100 % a bez jakýchkoli vedlejších účinků.

Pomoc z přírody

Dreamly, jedinečný produkt na čistě přírodní bázi vám může dobrý spánek zajistit. Obsahuje totiž aminokyselinu L-tryptofan důležitou pro usínání a 4 bylinky na podporu spánku, které znaly už naše prababičky.

Aminokyselina L-tryptofan zvyšuje syntézu hormonů serotonin a melatonin, jejichž optimální hladina je důležitá pro udržení spánkových rytmů. Mučenka pletní je jedním ze známých adaptogenů, tedy rostlin, které udržují fyzickou a psychickou rovnováhu našeho organismu a příznivě působí na kvalitu spánku.

Kozlík lékařský nabízí relaxační a sedativní účinky, stejně jako šafrán setý. Meduňka lékařská je zase známá svým zklidňujícím působením a vitaminy B3 (Niacin) a B6 udržují ve formě mozkové funkce, tedy i ty, které jsou zodpovědné za spánek.

Vyzkoušené metody spojené do jednoho řešení a optimalizované pro moderního člověka, to vše je Dreamly. Neváhejte jej využít. Stačí 2 kapsle 30 až 60 minut před spaním po dobu 5 až 10 dní a váš spánek bude pravidelný, hluboký a osvěžující.

Přejeme vám dobrou noc.